ACTIES

Steun ons en doe mee!

Deze reis kunnen wij niet maken zonder uw hulp daarom hebben wij een paar leuke activiteiten opgericht zodat u ook een steentje kan bijdragen aan ons project.

25 maart - Coop dicht en geen zin of tijd om naar de supermarkt te gaan om uw lege flessen in te leveren? Geen probleem wij gaan op 25 maart tussen 9.00 en 14.30 Gouderak door om ze op te halen. De opbrengst is voor het goede doel. 

1 April  (geen geintje ;-) - Op 1 april worden er poffertjes gebakken voor het project op het winkelcentrum van Gouderak. Kom gezellig poffertjes eten en geniet ervan terwijl u het project steunt.

 13 Mei - Kom 13 mei naar de plantjesmarkt op het Brouckplein bij de markt. Parkeer uw auto bij het Bouman huis, hier kan uw auto gewassen worden en/of gezogen. Op de plantjes markt neemt u een bakje koffie en als u terug komt dan heeft u prachtige moederdag kadootjes, en een schone auto. Wat wilt u nog meer? 

Tijden plantjes markt  Verkoop start om: 8:00  tot  ±14:00, 

Autowassen: 8:00 tot ±14:00,  buitenkant wassen  10,- voor een wasbeurt

Zien we u zaterdag 13 mei ook?

Tip : Kom op tijd voor de mooiste plantjes!

Lege Flessenactie is verlengd!

Bij het autowassen kunt u nog steeds uw lege flessen inleveren, 

Net zo handig toch!

19 & 20 mei - Op 19 en 20 mei kunt u lekker uit eten in Gouderak. In Het Baken wordt Restaurant Kerkzicht gehouden. U kunt genieten van heerlijke gerechten en live muziek. Reserveren verplicht en minimale leeftijd is 12 jaar. Voor reserveren zie de website voor meer informatie.

NIEUW:

Vrijdag 16 Juni -  24uurs actie Jour de France - Met elkaar fietsen we in 24u naar Marseille en misschien wel terug. Geef je op en laat je sponsoren, De actie start vrijdag middag, Kom gezellig een uurtje fietsen!

Zaterdag 17 Juni Gezellige Activiteiten markt met leuke kado's voor vaderdag en diverse leuke standjes met activiteiten voor groot en klein.  We hebben een heerlijke lunch stand. Hou de website in de gaten wat er allemaal nog meer gaat komen!

© 2023 Missionaire Reis Frankrijk| Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin